Sälj din bil

RING OSS - 08-124 006 34

Om oss

Välkommen till Haninge Bilpark! Kom till oss när du vill sälja din bil! Vi har väldigt många och nöjda kunder och det får vi när vi ger korrekta värderingar av bilar och har en ärlig kommunikation till alla våra kunder.

Sälj din bil via oss på Haninge Bilpark!

Hos oss arbetar framför allt vår ägare Tobbe som har byggt upp hela vårt företag och Kasper, Charlie, Johan, Henrik och Tommi, som är säljare. Tony är bilmekaniker och Arne är rekondare. Tidningen Entreprize Magazine har skrivit om honom då han, som ägare av en av Sveriges största bilhandlare och får mycket goda referenser och omdömen från sina kunder.

Att vara en ärlig bilförsäljare lönar sig, det anser vi. Att inte ljuga om de bilar som vi säljer, att vara rak och ärlig i sin kommunikation till våra kunder och att ta hand om kunderna genom att alltid ge ärliga värderingar och service till alla som vill sälja sin bil i Sverige, är sådant som har gett oss så många nöjda kunder.

Vi har väldigt nöjda kunder. Genom åren har vi fått 790 omdömen inom bilbranschen på Recos hemsida och vi har ett snittbetyg på 4,7 av 5 möjliga och vi är Recos "Årets kund 2020" och har varit det i 7 år i rad ända sedan 2014.

Sälj din bil med Haninge Bilpark - Rekommenderat företag av Reco.se 2020.  Köp och sälj din bil med bilförsäkring från Trygg Hansa.  Vi samarbetar med Svensk Bilgaranti när du ska sälja din bil.  Vi samarbetar med Nordea Finans när du köper och säljer din bil.  Vi samarbetar med Wasa Kredit när du ska köpa och sälja din bil.   Handpenning genom Svea Ekonomi när du ska köpa och sälja din bil.   Alternativ till handpenning genom MyMoney när du köper och säljer din bil.

Vi tror på ärliga affärer, korrekta bilvärderingar och mycket god service till våra kunder. Det har lett oss till det framgångsrika företag som vi är idag. Vi kan erbjuda bilförsäkring, garantier på din bil, finansieringslösningar och även möjlighet till handpenning till din nyare bil från oss. Nedan ser du vilka bank och försäkringsbolag som vi har tillgång till.

Ta kontakt med Sveriges bästa bilhandlare när du vill sälja din bil i Sverige!

Sälj din bil! Välkommen att kontakta oss på Haninge bilpark.

Haninge Bilpark AB


Vendelsövägen 53
136 44 Handen

08-124 006 34

[email protected]

556866-8932


Sälja bil

Värdering av bil

Fina referenser


logo-image

Om Oss

Med oss slipper du ta hand om försäljningen av din bil. Vi köper och värderar den åt dig!

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Haninge Bilpark AB

Org nr: 556866-8932
Vendelsövägen 53
136 44 Handen
Tel: 08-124 006 34

Hitta hit